Spinning

Spinning

Facand spinning pedalezi, de fapt, spre o silueta de invidiat. Spinning-ul a luat nastere in 1987, iar cel care a creat acest program de fitness este chiar Jonathan Goldeberg, cunoscut si sub numele de Johnny G, un ciclist sud-african celebru. Cand spui spinning spui de fapt efort sustinut intens. Chiar daca spinning-ul seamana, oarecum, cu aerobicul si jogging-ul, este un exercitiu cardio grozav, dar foarte puternic.
O sedinta de spinning Vitan dureaza, in medie, 45-60 de minute, la care participa, evident, un anumit numar de persoane. Spinner-ul este o bicicleta statica vedeta, care dispune de un cronometru de rezistenta, prin intermediul caruia poti modifica intensitatea si dificultatea exercitiului de spinning. Pedalezi pe ritmul muzicii, instructorul de specialitate ajutandu-te sa ajungi la forma dorita. Rezultatele sunt spectaculoase insa, fata de alte tipuri de exercitii de fitness, spinning-ul nu poate fi executat zilnic. Punandu-ti serios la munca toate grupele musculare, ai nevoie de cateva zile de repaos. Si daca tot nu poti sta degeaba cateva zile pe saptamana, pe langa spinning sector 3, poti face si alte tipuri de antrenament ceva mai usurele.
O sedinta de spinning inseamna arderea a peste 500 de calorii. Slabesti, iti imbunatatesti sistemul cardiovascular, dar si pe cel pulmonar, iti tonifici musculatura, cresti densitatea oaselor, echilibrezi nivelul colesterolului, combati insomnia, reduci stresul si imbunatatesti puterea de concentrare.
Pe spinner pedalezi spre o viata sanatoasa si fericita!

Incepand cu 28.04.2022 sala se va inchide pentru renovare si igienizare!

Toate abomentele vor fi inghetate!

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!