Solar

Solar Vitan

Vara isi face simtita prezenta doar trei luni pe an, in restul timpului unde se ascunde soarele atunci cand ai mai multa nevoie de el si vrei sa-ti pastrezi frumusetea si bronzul incredibil al pielii?!
Am rapit soarele si l-am ascuns in sala noastra, Exclusive Fitness. Nu esti Alba ca Zapada ca sa-ti pstrezi pielea alba ca spuma laptelui. Te asteptam la sala noastra de fitness pentru a face miscare si pentru a-ti mentine supletea trupului, dar si pentru a-ti intretine culoarea pielii. Cunoscut si drept cabina pentru bronzat, solar vitan este solutia excelenta atunci cand vrei sa obtii un bronz rapid, frumos si uniform.IMG_0035
Inchide ochii, imagineaza-ti ca te afli pe litoralul Marii Negre. Simte mirosul marii, adierea blanda a vantului si razele soarelui care iti rasfata pielea. Ei bine, noi aducem marea la tine pentru ca solarul nostru emite raze ultraviolet similare cu cele emise de soare. Nu-ti putem reda splendoarea marii, insa iti asiguram un bronz sanatos si frumos.
Solar in sectorul 3 este potrivit pentru toate tipurile de ten, insa iti marturisim cu sinceritate ca ar trebui evitat de persoanele care au o piele foarte sensibila. Principalul avantaj al solarului este ca mentine bronzul uniform pe o perioada lunga de timp daca este frecventat cu regularitate.
Intra in randul zeilor Egiptului si mentine-ti frumusetea si bronzul deosebit al pielii cu solarul Exclusive Fitness.

Incepand cu 28.04.2022 sala se va inchide pentru renovare si igienizare!

Toate abomentele vor fi inghetate!

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!